AGENDA

 

Events are subject to change.

TBA

9:00

AM

9:00 AM - 10:00 AM

1 hours

Academy 4/5

Keynote Speaker:  

10:00 AM - 10:50 AM

50 minutes

Academy 4/5

Workshop:

10:00

AM

10:00 AM - 10:50 AM

50 minutes

Academy 6

Workshop:

10:00 AM - 10:50 AM

50 minutes

Sunset A/B

Workshop:

11:00

AM

11:00 AM - 11:50 PM

50 minutes

Academy 4/5

Workshop:

11:00 AM - 11:50 PM

50 minutes

Academy 6

Workshop:

All Tracks

11:00 AM - 11:50 PM

50 minutes

Sunset A/B

Workshop:

All Tracks

12:00 PM - 1:20PM

1hour 20minutes

Break for Lunch
 

Author

12:00

PM

1:30

PM

1:30 PM - 2:20 PM

50 minutes

Academy 4/5

Workshop:

All Tracks

1:30 PM - 2:20 PM

50 minutes

Academy 6

All Tracks

Workshop:

1:30 PM - 2:20 PM

50 minutes

Sunset A/B

Workshop:

All Tracks

2:30 PM - 3:20 PM

50 minutes

Academy 4/5

Workshop:

All Tracks

2:30

PM

2:30 PM - 3:20 PM

50 minutes

Academy 6

Workshop:

2:30 PM - 3:20 PM

50 minutes

Sunset A/B

Workshop:

3:30 PM - 4:20 PM

50 minutes

Academy 4/5

Workshop:

All Tracks

3:30

PM

3:30 PM - 4:20 PM

50 minutes

Academy 6 

Workshop:

All Tracks

3:30 PM - 4:20 PM

50 minutes

Sunset A/B

Workshop:

All Tracks

4:30

PM

4:30

PM

4:30 PM - 5:20 PM

50 minutes

Academy 4/5

Workshop:

All Tracks

4:30 PM - 5:20 PM

50 minutes

Academy 6 

Workshop:

All Tracks

4:30 PM - 5:20 PM

50 minutes

Sunset A/B

Workshop:

7:30

PM

All Tracks

7:30 PM - 10:00 PM

1 hour

Conference Party - TBA

All Tracks

8:00

PM

  • InD'Scribe Facebook
  • InD'Scribe Twitter
  • InD'tale Pinterest
  • InD'tale Instagram
  • InD'tale Youtube